Kwaliteit en Bovag garantie

Stel, je komt in een nieuwe stad wonen en je moet een garage voor het onderhoud van je auto zoeken. Of je bent niet tevreden over je huidige garage. De kans is groot dat je een garage met een Bovag bordje naast de deur eerder kiest dan een garage zonder zo’n bordje. En waarom? Tja… het komt veiliger over. Je mag verwachten dat er minder gedoe is en als er gedoe is, is er een klachten commissBovagie waaraan je jouw klacht kunt voorleggen. Je verwacht ook dat monteurs door de Bovag geregeld worden bijgeschoold.
Supervisoren en coaches hebben ook zo’n beroepsvereniging. De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, de LVSC. De LVSC zorgt ervoor dat aangesloten leden voldoen aan kwaliteitseisen. De registratie van leden wordt ook getoetst door een extern bureau. Om registraties te behouden worden supervisoren en coaches regelmatig bijgeschoold en volgent ze intervisie. Daarnaast participeert de LVSC ook in diverse onderzoeken op het gebied van supervisie en coaching. Ook kun je met klachten over leden terecht bij een klachtencommissie.
Bij het zoeken naar een supervisor of coach is registratie bij het LVSC een garantie voor kwaliteit. En zo zorgen we er voor dat de”motor” goed blijft draaien.LVSC